fredag 3 april 2009

En flytt

Tack alla fantastiska människor. Tack för att ni följer arbetet med att sprida Tessans budskap om hur lätt det är att trampa snett och hamna i något som inte var meningen, men som så enkelt kan göra livet till en mardröm.
Flytta gärna med till the brand new www.14artillsalu.se, där fortsätter bloggen och debatten.

Väl mött!

8 kommentarer:

Elin sa...

Hej! jag har läst boken och håller med alla den är värkligen jätte bra!! kunde inte sluta läsa! kommer du med några fler böcker?


Kram Elin svara gärna (sweet_elin93@hotmail.com)

Ida sa...

Boken var verkligen bra, har aldrig kunna läsa en hel bok utan att jag tröttnat. Nu vill jag inte sluta läsa, allt är så tragist men ändå sant.

Ida

Anders sa...

Har precis lagt boken ifrån mig. Nästan streckläst den. Läser inte mycket böcker men om jag läser så är ämnet ofta barn som far illa. Något som jag saknar i boken är trösten av att få veta att det gick bra sen. Blev hon tillsammans med David? Fungerade deras förhållande och isåfall hur klarade hon ur att kunna lita på en man efter det som hon varit med om? Hur gick det för Niklas? Träffade hon svinet några fler gånger? Anmälde hon aldrig några fler övergrepp?
En jättebra bok var det. Tack Tessan för att du ville dela med dig av din historia och få alla oss i som läst boken att vakna till och inse att det här händer överallt. Tack Alfons för att du gjorde så att matte ville finnas kvar mer! Hoppas att ni båda lever ett bra liv nu och att du verkligen förstår att du aldrig gjorde något fel.

- sa...

jag läste ut boken på 2 dagar. i två delar. Den får mig verkligen att tänka men får mig att förstå

Emelie sa...

Boken e fruktansvärt bra..!! Men ska det komma en film??

Experience No 1 sa...

Så här kommer ni få se kissie på halloween det kan experienceno1 avslöja idag. Vad tycker ni?

http://experienceno1.blogspot.com/2009/10/kissies-halloween-outfits.html

Lina sa...

Kan inte sluta läsa boken har redan läst den 2 ggr och kan inte fatta ibland att män kan göra så som de gör, och sedan ha en familj vid sidan av!

Hittade boken efter att en nära vän till mig tog självmord på grund av att en JÄVEL hade utnyttjat henne så!

Anonym sa...

Hej! En mycket hemsk historia, borde verkligen läsas i varje högstadium! Skulle jag vara lärare skulle jag klart satsa på det. Man blev riktigt ledsen för tjejens skull =( o för de som har det så just nu! En sak som störde mig om vi ska diskutera boken språkmässigt och inte innehållsmässigt, var att det vid två tillfällen stod "bröt på finlandssvenska" och som ett exempel att man blandar ihop p och b. En finlandssvensk bor i Finland och har svenska som modersmål och bryter INTE på finska. En finskspråkig som lärt sig svenska bryter på detta sätt men det är då inte finlandssvenska. Tråkigt med direkta sakfel....sen störde det mig också att det var så himla mycket "doftbeskrivningar" i texten. Annars, bortsett från detta, en mycket viktig bok!!! Läs den!