onsdag 17 september 2008

Till alla Uppsalabor

Varför inte haka på följande?

Uppsala Crime Night.
Vi bjuder in till höstens första föreställning måndag 29 september. Som förut håller vi till på KB, Konsertbaren.

Vi rivstartar höstsäsongen med högintressanta gäster och författare och med en extra påkostad Crime Night-meny.
* Caroline Engvall har skrivit den viktiga boken 14 år till salu - den sanna historien om hur en ung och på ytan helt normal och välanpassad svensk tjej rasar ned i nätprostitution och djup förnedring utan att omvärlden märker någonting. Och hur hon kommer upp ur sitt helvete igen.
* Åsa Witowski är verksamhetschef för kvinnofrids-mottagningen på Akademiska sjukhuset och berättar om verksamheten, som har blivit nationell med sin dygnet runt öppna telefonlinje. Mottagningen tar emot kvinnor som utsatts för våld, hot eller sexuella övergrepp. Kvinnofridslinjen, 020-50 50 50, är en nationell stödtelefon.
* Helén Hellström arbetar på Akademiska sjukhusets akutmottagning. Hon berättar om hur mottagningen tar hand om kvinnor som har blivit misshandlade av en närstående; om vårdpersonalens problem att upptäcka vad som hänt och om amibitionen att få kvinnan att förstå att det måste göras en polisanmälan.
Biljetter säljs endast på KB, Vaksalagatan 24 A, Uppsala, tel 018 / 100 910. Pris som tidigare 350:-/person inkl Crime Night-menyn.
Välkommen!
Mera info på http://www.crimenight.se

Inga kommentarer: